kop foto
vrijwilligers vacaturebank

Vacatures per organisatie
Alle vacatures
Aanmelden als vrijwilliger

Laatste vacatures

Zoek een vacature



Zoekterm

Beleid

Het vastleggen van het vrijwilligersbeleid creëert helderheid omtrent het vrijwilligerswerk in een organisatie. Het vrijwilligersbeleid vergt ook onderhoud: voor het verbeteren van het vrijwilligerswerk is het nodig dat het betreffende beleid regelmatig geëvalueerd en bijgesteld kan worden. Wanneer eenduidigheid over het beleid ontbreekt, wordt het moeilijk om verbetering te realiseren.
 
Het vastleggen, ofwel borgen, van vrijwilligersbeleid is een belangrijke voorwaarde voor een effectieve en efficiënte uitvoering van het vrijwilligerswerk in een organisatie. Iedere organisatie maakt een eigen keuze in het samenstellen van het vrijwilligersbeleid. Het beleid is zowel voor organisatie als vrijwilliger iets om op terug te vallen; een structuur die duidelijkheid biedt aan beide partijen. Klik hier voor informatiemateriaal.
 
Er is veel geschreven over het opstellen van een vrijwilligersbeleid en er zijn ook speciale trainingen. Indien u meer informatie of begeleiding nodig heeft voor het schrijven van uw vrijwilligersbeleid kunt u terecht bij het vrijwilligerssteunpunt. Wij kunnen u helpen met de inhoud of met het vinden van een training voor het schrijven van een beleid. Een checklist voor vrijwilligersbeleid vindt u hier.
Laatste update website: 07-06-2018
downloads | vrijwilligers@bwi-papendrecht.nl | disclaimer
kantoor:
Seringenstraat 16
3353 VJ Papendrecht
Telefoon: 078-615 47 41
E-mail

vacature plaatsen