kop foto
vrijwilligers vacaturebank

Vacatures per organisatie
Alle vacatures
Aanmelden als vrijwilliger

Laatste vacatures

Zoek een vacatureZoekterm

Voedselactieco÷rdinator

Organisatie: Dorcas hulp en ontwikkeling
Plaats: Papendrecht
Website:

Omschrijving functie:
Actie in de 1e week van november; ca. 15 uren werk voorbereiding en uitvoering. De Voedselactiecoördinator is verantwoordelijk voor het organiseren van een Dorcas Voedselactie in één of meer supermarkten in zijn/haar omgeving. Kernwoorden hierbij zijn: organisatietalent, doorzettingsvermogen en plezier in contact met allerlei mensen. Het werk vangt aan na de zomervakantie maar concentreert zich rond de gekozen actiedag in de eerste week van november. We bieden u een zelfstandige functie waarbij u veel contacten heeft met anderen: met de medewerkers van het hoofdkantoor van Dorcas, met vrijwilligers die u helpen, met de bedrijfsleiding van de supermarkt waar u de actie organiseert maar vooral met klanten in de winkel waar u de actie organiseert. Het is dan ook leuk, afwisselend werk dat veel voldoening geeft.

Doelstelling organisatie:
Dorcas is een christelijke hulporganisatie die zich inzet voor de allerarmsten in Oost-Europa en Afrika. Dorcas legt zich niet neer bij armoede in Oost-Europa en Afrika. Ze werkt samen met lokale partnerorganisaties aan het vergroten van de zelfredzaamheid van de allerarmsten in deze gebieden en laat zich hiervoor inspireren door Mattheüs 25 uit de Bijbel.

Wij vragen:
Kernwoorden zijn: organisatietalent, doorzettingsvermogen en plezier in contact met allerlei mensen. Het is belangrijk dat de Voedselactiecoördinator zich herkent in de missie en visie van Dorcas en haar christelijke identiteit.

Beschikbaarheid:
Actie in de 1e week van november; ca. 15 uren werk voorbereiding en uitvoering.Het werk vangt aan na de zomervakantie maar concentreert zich rond de gekozen actiedag in de eerste week van november.

Wij bieden:

Sector: Minderheden/Ontwikkelingssamenwerking


Deze vacature wordt u aangeboden door Vrijwilligersvacatures Papendrecht
Laatste update website: 07-06-2018
downloads | vrijwilligers@bwi-papendrecht.nl | disclaimer
kantoor:
Seringenstraat 16
3353 VJ Papendrecht
Telefoon: 078-615 47 41
E-mail

vacature plaatsen