kop foto
vrijwilligers vacaturebank

Vacatures per organisatie
Alle vacatures
Aanmelden als vrijwilliger

Laatste vacatures

Zoek een vacatureZoekterm

Vrijwilligerspunt

Het vrijwilligerspunt heeft als doel vrijwilligerswerk te bevorderen en te promoten in de gemeente Papendrecht. Dit wordt gedaan door een enthousiast team vrijwilligers en medewerkers die hun best doen om vrijwilligersvraag en -aanbod samen te brengen.
 
Het vrijwilligerspunt wil inwoners die op zoek zijn naar vrijwilligerswerk bijstaan, maar ook ondersteuning bieden aan organisaties die werken met, of op zoek zijn naar, vrijwilligers. Dus of u nu een vrijwilliger nodig heeft of een werkzoekend vrijwilliger bent, via het steunpunt kunt u elkaar vinden. In de vrijwilligersvacaturebank kunt u zelf zoeken naar actuele vacatures.
 
Mocht u op zoek zijn naar vrijwilligerswerk en niet goed weten wat voor soort werk bij u past, dan kunt u hier een test doen.
Speciaal voor jongeren staat op de website "Ik ben geweldig" een vergelijkbare test. Binnen een paar minuten weet u dan welk vrijwilligerswerk bij u past.
 
Naast het zoeken van vrijwilligerswerk  kunt u bij het vrijwilligerssteunpunt ook terecht voor het verkrijgen van informatie over verzekeringen, onkostenvergoeding, regels met betrekking tot het behoud van uw uitkering, trainingen en scholing, etc.

U kunt voor meer informatie of inzicht in vacatures een afspraak maken met Judith van Gulik of Pauline van der Kraan, medewerkers van het Vrijwilligerspunt. Samen bespreken we uw mogelijkheden en brengen uw wensen beter in kaart.
 

Laatste update website: 07-06-2018
downloads | vrijwilligers@bwi-papendrecht.nl | disclaimer
kantoor:
Seringenstraat 16
3353 VJ Papendrecht
Telefoon: 078-615 47 41
E-mail

vacature plaatsen