Vacatures vinden

vacatures
Hier vindt u alle vrijwilligersvacatures die op dit moment bij het vrijwilligerspunt van Sterk Papendrecht zijn aangemeld.
 

Red Cross Quest Held(in) in Alblasserwaard

Organisatie: Rode Kruis Alblasserwaard

Omschrijving:

Wist je dat ruim 10.000 kinderen in de Alblasserwaard onze leerzame EHBO speurtocht voor kinderen van 7-12 jaar, de Red Cross Quest (RCQ), nog niet kennen? Dat moet anders! 
Ze missen nu het verhaal van Bram, die met zijn EHBO kennis indruk gaat maken op zijn klasgenootje Maya. Bram heeft wel een probleem, hij weet nog niks over EHBO! Wat moet hij nu, zonder de hulp van al die kinderen om zijn EHBO vaardigheden op peil te brengen?! Uiteraard gaan we zorgen dat Bram geholpen wordt door de kinderen uit Alblasserwaard. 

Je gaat de RCQ promoten bij scholen, BSO’s, scouting verenigingen, voetbalclubs en organisaties van evenementen waar veel kinderen komen. 
Natuurlijk zullen er door jouw inzet aanvragen binnenstromen voor het uitzetten van de RCQ. Je zorgt dat jouw team vrijwilligers volledig is en klaar staat om daar mee aan de slag te gaan.   


Als het moment daar is, dan zorg jij dat de materialen er staan, de contacten met de organisatie goed lopen, de vrijwilligers er zijn en weten wat ze moeten doen. Door jou is elke inzet weer een succes. 
Nadat alle kinderen Bram hebben geholpen en met hun certificaat op zak vertrekken richting huis, zorg je dat alles weer terug gaat, de organisatie tevreden is en de administratie op orde is. 


Ben jij onze RCQ Held(in) en hangt je heldenpak gemiddeld 4 uur per week ongebruikt in de kast? Trek het aan en kom aan de slag bij ons. Bram en wij, kunnen je hulp goed gebruiken. 
 

Sector: Openbare dienst-verlening

Lees meer...

begeleiden overblijf

Organisatie: Openbare basisschool de Viermaster

Omschrijving:

Voor ons continurooster zoeken wij altijd vrijwilligers. Het is de bedoeling dat zij de kinderen tijdens de buitenspeel pauze helpen om op een positieve met elkaar te spelen en het gezellig te houden op het plein. Uiteraard onder toezicht van gediplomeerde leerkrachten. 

Sector: Kinderen/onderwijs/Jeugd

Lees meer...

Schaakmaatje gezocht

Organisatie: Nationale Vereniging De Zonnebloem

Omschrijving:

Wij zoeken voor een dame van 89 jaar oud een schaak maatje  ( Mw heeft voorkeur voor een vrouwelijke vrijwilliger gezien de raakvlakken in gespreksonderwerpen) die af en toe tijd heeft voor een spelletje in het bordspel schaken. 

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Teamlid Preventieteam Zakkenrollers

Organisatie: Preventieteam Zakkenrollers

Omschrijving:

Wij proberen op de dagen dat de winkels normaal geopend zijn met een team van twee personen gedurende een periode van zo’n 1,5 uur aanwezig te zijn,door het winkelcentrum en een aantal winkels te lopen om het publiek te wijzen op b.v. geopende tassen met zichtbare portemonnee e.d. Wanneer we situaties zien die ons verdacht voorkomen, kunnen wij via een korte verbinding de wijkagent of haar collega’s waarschuwen die dan snel ter plaatse zijn om in te kunnen grijpen.
Is uw portemonnee al eens gerold of vindt u het belangrijk om dit te voorkomen voor andere mensen, zodat er op Winkelcentrum De Meent veilig gewinkeld kan worden, geef u dan op voor het Preventieteam Zakkenrollers.
 

Sector: Openbare dienst-verlening

Lees meer...

Ordenen van muziekverzameling

Organisatie: Gemiva - SVG groep Papendrecht

Omschrijving:

Lijkt jou het leuk om iemand te helpen bij het ordenen van zijn (muziek)verzameling? Dan ben ik naar jou op zoek! Ik begeleid al langer dan een jaar een cliënt die een grote verzameling aan LP's, DVD's, en CD's heeft. Sowieso vindt deze cliënt het leuk om vooral dingen te verzamelen op het gebied van muziek. Verder heeft hij ook veel boeken, stripboeken en tijdschriften. De cliënt heeft aangegeven dat zijn verzameling uit de hand is gelopen en dat hij het niet meer overziet. Hij wil graag weer orde. Omdat ik hem 1 keer in de week begeleid en soms wel eens een week over sla, gebeurt het vaker dat alles wat we hadden geordend weer door elkaar ligt. Dit komt omdat hij zelf op zoek gaat naar spullen die hij niet kan vinden. Hier wil hij graag verandering in brengen, maar dat kan hij niet alleen. Ook ik ben maar eens in de week bij hem en daarom zou het goed zijn als er op het gebied van ordenen en opruimen wat versterking komt!

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Samen kaarten maken: vrijwilliger gezocht

Organisatie: Sterk Papendrecht

Omschrijving:

Voor de dienst 'effe wat anders' zijn wij opzoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om samen met een mevrouw van 62 jaar oud kaarten te maken bij haar thuis. Het gaat om 1 dagdeel in de week in overleg op donderdag of zaterdag. Het is belangrijk dat de vrijwilliger het leuk vindt om een gezellig praatje te maken en geduldig is. Verdere toelichting tijdens de kennismaking bij Sterk Papendrecht.

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening, Volwassenen

Lees meer...

Klusser Volksuniversiteit Papendrecht

Organisatie: Volksuniversiteit Papendrecht

Omschrijving:

Elk jaar trekt de VU vele bezoeker. Dit is dan ook te zien aan sommige gebruiksvoorwerpen zoals de stoelen en de schildersezels etc. De klusser die wij zoeken is handig en kan kleine klusjes zoals een aantal kapotte stoelen en ezels repareren en vind het leuk om zelfstandig aan de slag te zijn.
 

Sector: Kinderen/onderwijs/Jeugd, Kunst/cultuur

Lees meer...

Gastvrouw Volksuniversiteit Papendrecht

Organisatie: Volksuniversiteit Papendrecht

Omschrijving:

We zoeken voor een avond per week een gastvrouw die het gebouw kan openen (rond 18.45 uur), koffie kan zetten, docenten ontvangen en eventueel wegwijs maken, en cursisten ontvangen. De vrijwilligster zorgt voor een beetje sfeer en hulp in het gebouw De Springplank. Een avond duurt over het algemeen maar van 18.45 tot ca 19.45 uur. Zo nu en dan vragen wij de gastvrouwen wel eens overdag, op zaterdagochtend of met open dagen bij te springen. Uiteraard is dat nooit een verplichting. Vanaf begin mei tot ca. half september zijn er geen activiteiten bij de vu.
 

Sector: Kinderen/onderwijs/Jeugd, Kunst/cultuur

Lees meer...

Met spoed vrijwilligers om te koken op dinsdagochtend op de woongroep bij Rivas Waalbrurcht

Organisatie: Rivas zorggroep Papendrecht

Omschrijving:

Voor locatie de Waalburcht afdeling de baldakijn:
Vindt u het leuk om samen met een mede vrijwilligers voor de bewoners te koken en hun een gezellige morgen te bezorgen? Dan is dit wellicht de vacature voor u!
We zoeken een vrijwilliger die kan helpen bij diverse werkzaamheden voor het bereiden van de maaltijd in overleg met bewoners en als vrijwilliger helpt u mee in de voorbereiding wat er per week wordt gegeten.
Kunt u niet elke week, dan vragen wij u toch te reageren!

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Secretaris

Organisatie: Nationale Vereniging De Zonnebloem

Omschrijving:

Notuleren van bestuurs en leden vergadering

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...
1 - 10 / 120 vacatures
mensen