begeleiden overblijf

Organisatie: Openbare basisschool de Viermaster

Plaats: Papendrecht

Website: www.deviermaster.nl/

Omschrijving functie:

Voor ons continurooster zoeken wij altijd vrijwilligers. Het is de bedoeling dat zij de kinderen tijdens de buitenspeel pauze helpen om op een positieve met elkaar te spelen en het gezellig te houden op het plein. Uiteraard onder toezicht van gediplomeerde leerkrachten. 

Doelstelling organisatie:

De Viermaster is een openbare basisschool in de wijk Westpolder van Papendrecht. De kinderen komen  uit de wijk en vormen een evenwichtige afspiegeling van de wijkbevolking. 

Ieder kind heeft recht op aandacht, begeleiding en stimulans in het onderwijs.

Dat kan, door ons onderwijs af te stemmen op de verschillende leerbehoeften die kinderen hebben.

Wij bieden uitdagend onderwijs aan de kinderen die behoefte hebben aan extra ondersteuning, maar ook aan de “gemiddelde leerlingen” en de kinderen die behept zijn met een sterk verstand. Ook zij hebben behoefte aan en dus recht op passend onderwijs. Als leerlingen, team, ouders/verzorgers en vrijwilligers geven we hier met enthousiasme vorm aan.

Eisen functie:

toezichthouden, situaties kunnen overzien, in kunnen schatten, veiligheid kunnen garanderen, kinderen leuk en gezellig vinden, structuur aan kunnnen brengen, communicatief vaardig, in het bezit van enige pedagogisch vaardigheden

Vacature geschikt voor:

zie eisen en beschikbaarheid

Beschikbaarheid:

Z.s.m. frequatie inzet in overleg op de werktijden ma, di, don en vrij van 11.45-13.20 uur

Sector: Kinderen/onderwijs/Jeugd


Reageren op vacature
mensen