Buffetvrijwilliger Kinderboerderij

Organisatie: Stichting Kinderboerderij Papenhoeve

Plaats: Papendrecht

Website: www.kinderboerderijpapenhoeve.nl

Omschrijving functie:

Bij kinderboerderij de Papenhoeve werkt een team van buffetvrijwilligers dat onze bezoekers van een kop koffie, thee of frisdrank voorziet. Voor dit team zijn wij op zoek naar gastvrije vrijwilligers die het leuk vinden om met mensen om te gaan. Het werken achter het buffet  is gezellig en afwisselend, waarbij je veel contact hebt met bezoekers, die een ijsje, frisdrank, koffie en andere consumpties kunnen kopen. Andere taken zijn: het buffet netjes houden en achterlaten en bij eventuele vragen mensen doorverwijzen (naar collega’s).

Doelstelling organisatie:

Het bieden van laagdrempelige, aantrekkelijke en ervaringsgerichte natuurrecreatie en educatie aan de inwoners van Papendrecht en de regio in het natuur-en milieu educatief centrum op de kinderboerderij.

Eisen functie:

Dienstverlenende instelling, goede communicatieve vaardigheden. 

Beschikbaarheid:

De diensten zijn van 9.30-12.30 en van 13.00-17.00uur. Ook al ben je maar 1 dagdeel beschikbaar, je hulp is van harte welkom! Je wordt uiteraard ingewerkt zodat je je taak zelfstandig kunt uitvoeren maar je mag natuurlijk ook samen met iemand anders een dienst vervullen.​ Op dit moment kan de groep vrijwilliger vooral in het weekend versterking gebruiken.

Sector: Kinderen/onderwijs/Jeugd, Natuur/dieren/milieu


Reageren op vacature
mensen