Gastvrije buffetvrijwillig(st)er

Organisatie: Sterk Papendrecht

Plaats: Papendrecht

Website: www.sterkpapendrecht.nl

Omschrijving functie:

Voor ons activiteitengebouw de Spil zoeken wij buffetvrijwilligers op donderdagochtend, die gastvrij zijn, het leuk vinden een praatje te maken met onze bezoekers en goed zelfstandig kunnen werken. De Spil is een ontmoetingsplek voor met name senioren om met elkaar te biljarten, sjoelen, kranje te lezen of gewoon een kop koffie te drinken. Naast het verkopen van koffie, thee en fris aan onze bezoekers behoren andere buffetwerkzaamheden tot deze functie. Zoals het beheren van de voorraad, kleine kas, de koelkast aanvullen en het bedienen van de vaatwasmachine. De buffetdiensten worden in overleg ingeroosterd op vaste tijden

Doelstelling organisatie:

Sterk Papendrecht is er voor inwoners die ondersteuning nodig hebben. U kunt bij ons terecht met alle vragen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Bijvoorbeeld over opvoeding, gezondheid, zorg, dagbesteding, werk en inkomen, zelfstandig wonen, financiën, vervoer, ondersteuning voor mantelzorgers, uw gezin of relatie.

Heeft u geen behoefte aan ondersteuning, maar wilt u iets doen? Bijvoorbeeld vrijwilligerswerk, maar weet u niet precies wat en waar, ook dan bent u van harte welkom bij Sterk Papendrecht.

Eisen functie:

U bent klantvriendelijk

U kunt goed zelfstandig werken

U vindt het leuk een praatje te maken

Beschikbaarheid:

Donderdags van 9.30-11.30 uur.

Voorzieningen voor vrijwilligers:

Proefperiode

inwerken door ervaren vrijwillig(st)er

vrijwilligerscontract

Sector: Openbare dienst-verlening


Reageren op vacature
mensen