Gezelschap delen

Organisatie: Sterk Papendrecht

Plaats: Papendrecht

Website: www.sterkpapendrecht.nl

Omschrijving functie:

Voor een vlotte meneer met met veelzijdig interesse zijn we op zoek naar een maatje. Meneer heeft interesses in cultuur, reizen, politiek, voetbal en interieur. Meneer heeft Parkinson maar werkt nog 3 dagdelen en heeft verder geen lichamelijke beperkingen. 

Doelstelling organisatie:

Sterk Papendrecht is er voor inwoners die ondersteuning nodig hebben. U kunt bij ons terecht met alle vragen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Bijvoorbeeld over opvoeding, gezondheid, zorg, dagbesteding, werk en inkomen, zelfstandig wonen, financiën, vervoer, ondersteuning voor mantelzorgers, uw gezin of relatie.

Heeft u geen behoefte aan ondersteuning, maar wilt u iets doen? Bijvoorbeeld vrijwilligerswerk, maar weet u niet precies wat en waar, ook dan bent u van harte welkom bij Sterk Papendrecht.

Eisen functie:

Vanwege Parkinson van meneer geduldig zijn, open, vriendelijk voor de situatie van meneer maar hoeft geen nadruk op want meneer is ook wel redelijk zelfstandig. Interesse in cultuur, reizen, interieur, voetbal en politiek. Een vrijwilliger die liefst 2 keer in de week kan. 

Beschikbaarheid:

liefst 2 keer in de week op:

Maandag: Middag, 
Woensdag: Avond, 
Vrijdag: Ochtend, 
Zondag: Middag, 

Voorzieningen voor vrijwilligers:

Vrijwilligerscontract

Begeleiding van vrijwilliger

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening


Reageren op vacature
mensen