Klusser M/V voor kleine klusjes in huis

Organisatie: Sterk Papendrecht

Plaats: Papendrecht

Website: www.sterkpapendrecht.nl

Omschrijving functie:

Ben jij handig? Waardoor sommige klusjes voor jou een kleine moeite zijn en help je daarmee graag een ander? Dan zijn we voor onze klussendienst op zoek naar jou.

Onze vrijwilligers van de klussendienst helpen inwoners met klusje, die dat zelf niet (meer) kunnen . Bijvoorbeeld door een schilderij op te hangen, een lekkende kraan of stopcontact te maken, de verwarming te ontluchten, een lampje te vervangen of de tv/radio te programmeren. Het gaat vooral om klusjes die te klein zijn om een klusbedrijf voor in te schakelen. Je hoeft geen professional te zijn om iets voor een ander te doen in en om het huis. En je hoeft natuurlijk ook niet op alle technische vlakken handig te zijn. Met wat tijd van jou los je voor een ander een klus op waar die persoon tegenop ziet en houd je het op die manier ook veilig in en om het huis. 

Doelstelling organisatie:

Sterk Papendrecht is er voor inwoners die ondersteuning nodig hebben. U kunt bij ons terecht met alle vragen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Bijvoorbeeld over opvoeding, gezondheid, zorg, dagbesteding, werk en inkomen, zelfstandig wonen, financiën, vervoer, ondersteuning voor mantelzorgers, uw gezin of relatie.

Heeft u geen behoefte aan ondersteuning, maar wilt u iets doen? Bijvoorbeeld vrijwilligerswerk, maar weet u niet precies wat en waar, ook dan bent u van harte welkom bij Sterk Papendrecht.

Eisen functie:

Graag een ander helpen met kleine klusjes in en om huis 

Geduldig zijn

Bereid om een Verklaring omtrent gedrag (VOG) aan te vragen

Beschikbaarheid:

In overleg

Voorzieningen voor vrijwilligers:

Vrijiwillgerscontract

Vrijwilligerspas

Administratieve ondersteuning vanuit organisatie

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening, Belangen/Emancipatie


Reageren op vacature
mensen