Vacatures vinden

vacatures
Hier vindt u alle vrijwilligersvacatures die op dit moment bij het vrijwilligerspunt van Sterk Papendrecht zijn aangemeld.
 

Redactioneel medewerker RTV

Organisatie: RTV Papendrecht

Omschrijving:

Het vanuit huis via internet verzorgen van nieuwsartikelen op website en TV.  De werkzaamheden zijn volgens rooster i.s.m anderen

Sector: Anders

Lees meer...

Mentor regio Zuid Holland Zuid

Organisatie: Stichting Mentorschap

Omschrijving:

De stichting Mentorschap Midden Nederland is op zoek naar mentoren die kunnen optreden als vertegenwoordiger voor mensen die onvoldoende in staat zijn om zelfstandig zijn of haar zorg- en welzijnsbelangen te overzien en behartigen. De mentor/ vertegenwoordiger wordt benoemd door de kantonrechter en krijgt de taak over de persoonlijke zorg- en welzijnsbelangen te waken, te ondersteunen om weloverwogen keuzes en beslissingen te nemen op het gebied van de verzorging, verpleging, behandeling en begeleiding. De mentor kan een cliënt ondersteunen en vertegenwoordigen in gesprekken met bijvoorbeeld zorgverleners, artsen en instanties. Daarnaast is de mentor een belangrijk bezoek- en vertrouwenspersoon voor de cliënt.

Sector: Belangen/Emancipatie, Openbare dienst-verlening, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Buffetvrijwilliger Kinderboerderij

Organisatie: Stichting Kinderboerderij Papenhoeve

Omschrijving:

Bij kinderboerderij de Papenhoeve werkt een team van buffetvrijwilligers dat onze bezoekers van een kop koffie, thee of frisdrank voorziet. Voor dit team zijn wij op zoek naar gastvrije vrijwilligers die het leuk vinden om met mensen om te gaan. Het werken achter het buffet  is gezellig en afwisselend, waarbij je veel contact hebt met bezoekers, die een ijsje, frisdrank, koffie en andere consumpties kunnen kopen. Andere taken zijn: het buffet netjes houden en achterlaten en bij eventuele vragen mensen doorverwijzen (naar collega’s).

Sector: Kinderen/onderwijs/Jeugd, Natuur/dieren/milieu

Lees meer...

Voedselactiecoördinator

Organisatie: Dorcas hulp en ontwikkeling

Omschrijving:

Actie in de 1e week van november; ca. 15 uren werk voorbereiding en uitvoering. De Voedselactiecoördinator is verantwoordelijk voor het organiseren van een Dorcas Voedselactie in één of meer supermarkten in zijn/haar omgeving. Kernwoorden hierbij zijn: organisatietalent, doorzettingsvermogen en plezier in contact met allerlei mensen. Het werk vangt aan na de zomervakantie maar concentreert zich rond de gekozen actiedag in de eerste week van november. We bieden u een zelfstandige functie waarbij u veel contacten heeft met anderen: met de medewerkers van het hoofdkantoor van Dorcas, met vrijwilligers die u helpen, met de bedrijfsleiding van de supermarkt waar u de actie organiseert maar vooral met klanten in de winkel waar u de actie organiseert. Het is dan ook leuk, afwisselend werk dat veel voldoening geeft.

Sector: Minderheden/ Ont. wikkelings samenwerking

Lees meer...

Hulp bij Thuisadministratie BWI

Organisatie: BWI Papendrecht

Omschrijving:

Voor sommige mensen vormt het bijhouden van de eigen (financiële) administratie een probleem. Naarmate de situatie verandert of de leeftijd vordert, kan de vaardigheid of de interesse om de eigen administratie te regelen, afnemen. Niet iedereen kan of wil dan een beroep doen op de omgeving. Daarom heeft de BWI-Papendrecht voor inwoners van Papendrecht hulp bij thuisadministratie (HBT) georganiseerd. Afhankelijk van de behoefte, wordt hulp geboden bij o.a.: • het ordenen van de totale administratie • telefoneren met instanties • een overzicht maken van inkomsten, uitgaven en evt. schulden • het verzorgen van declaraties ziektekosten etc.

Sector: Belangen/Emancipatie, Sport/recreatie, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Stalhulp ruiterclub

Organisatie: Papendrechtse Ruiter Club

Omschrijving:

Hulp bij dagelijkse werkzaamheden in de stal

Sector: Natuur/dieren/milieu, Sport/recreatie

Lees meer...

Klusjesmannen/vrouwen en schoonmakers ruiterclub

Organisatie: Papendrechtse Ruiter Club

Omschrijving:

Wij zoeken versterking van ons team vrijwilligers dat helpt bij binnen - en buiten onderhoudswerkzaamheden en schilderklussen. Ook kan onze schoonmaakploeg, die ervoor zorgt dat de kantine en het clubgebouw schoon en netjes blijft, versterking gebruiken.

Sector: Natuur/dieren/milieu, Sport/recreatie

Lees meer...

Bar vrijwilligers voetbalvereniging

Organisatie: Voetbalvereniging Papendrecht

Omschrijving:

Als barvrijwilliger bedien je de bar en werk je altijd samen met andere vrijwilligers. Je voornaamste taken bestaan uit:
Drankjes verkopen
Bier tappen
Kassa bedienen
Vragen beantwoorden

Sector: Sport/recreatie

Lees meer...

Onderhouds- of schoonmaakploeg voetbalvereniging

Organisatie: Voetbalvereniging Papendrecht

Omschrijving:

Wij hebben een gezellige groep vrijwilligers die er elke week voor zorgen dat de kantine en de kleedkamers weer schoon zijn voor de daarop volgende week. De vrijwilligers van de onderhoudsploeg besteden hun vrije uurtjes bij de club met bv het repareren van de doeltjes, verven van het kleedgebouw en lijnen trekken. Voor deze twee ploegen zijn wij  op zoek naar vrijwilligers die de onderhouds en/of schoonmaakploeg willen versterken.

Sector: Sport/recreatie

Lees meer...

Vrijwilliger uitgifte materialen voetbalvereniging

Organisatie: Voetbalvereniging Papendrecht

Omschrijving:

Als vrijwilliger uitgifte materialen ben je het gezicht tijdens de trainingen. Op maandag t/m donderdagavond kunnen de team die trainen de trainingsmaterialen bij de jou halen en weer inleveren. Als vrijwilliger uitgifte materialen heb je een “eigen ruimte”  waar een televisie voor je beschikbaar is om de stille uurtjes te verdrijven.

Sector: Sport/recreatie

Lees meer...
91 - 100 / 117 vacatures
mensen