Vacatures vinden

vacatures
Hier vindt u alle vrijwilligersvacatures die op dit moment bij het vrijwilligerspunt van Sterk Papendrecht zijn aangemeld.
 

Assistentie bij de bar NVWA

Organisatie: Natuur- en Vogelwacht Alblasserwaard

Omschrijving:

Het schoonhouden van het gebouw.
Het verplaatsen van inventaris bij activiteiten.
Het ontvangen van de bezoekers en de bediening.
De beheerder is hierbij aanwezig

Sector: Natuur/dieren/milieu

Lees meer...

Gastgezinnen gezocht kittenopvang

Organisatie: Stichting Kittenopvang WEBA

Omschrijving:

Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die ons willen helpen met het opvangen en grootbrengen van de kittens en/of moederpoezen in de huiselijke omgeving. U wordt voorzien van alle benodigde materialen en begeleiding. Wilt u aan het begin staan van een nieuw kittenleven? U krijgt er veel gespin en gekroel voor terug. 

Sector: Natuur/dieren/milieu

Lees meer...

Voorlichting geven over lichamelijke handicaps/beperkingen.

Organisatie: Stichting GIPS

Omschrijving:

GIPS staat voor Gehandicapten Informatie Project Scholen. Onze mensen van GIPS laten basisschoolleerlingen van groep 8 kennis maken met diverse handicaps en/of chronische ziekten. Middels een spel ervaren de kinderen zelf wat het is om een lichamelijke handicap of beperking te hebben. Er wordt ook via vragen en gesprekken veel informatie gegeven, we laten filmpjes zien en een hulphond laat zien wat hij kan. 

*Van de vrijwilliger wordt gevraagd om open over zijn/haar handicap te kunnen en willen spreken.

*Je begeleidt op school een groepje kinderen (4á5)  bij het spel.

Sector: Kinderen/onderwijs/Jeugd

Lees meer...

Vrijwilliger Digitaal Inloopspreekuur

Organisatie: De Bibliotheek AanZet Papendrecht

Omschrijving:

De vrijwilliger geeft antwoord op digitale vragen in de ruimste zin, m.n. vragen over tablets, laptops en smartphones

Sector: Kinderen/onderwijs/Jeugd, Kunst/cultuur, Openbare dienst-verlening

Lees meer...

Vrijwilligers voor Club Actief

Organisatie: Rivas zorggroep Papendrecht

Omschrijving:

Bent u sportief of houdt u van spellen? Wij zijn op zoek naar u? Club Actief is een club met diverse activiteiten op het gebied van sport en spel. Deze activiteiten vinden plaats op locaties de Waalburcht, locatie de Markt en de Wieken. Maar er wordt ook gebruik gemaakt van externe locaties voor bijvoorbeeld het zwemmen en het fietsen. Voor locatie de Waalburcht zijn wij met spoed op zoek voor de vrijdagochtend om te helpen bij het MBVO (meer bewegen voor ouderen en als inval op locatie de Markt op dinsdagochtend). En we zoeken vrijwilligers voor het gebruik van ons fietslabyrinth en tovertafel.

Sector: Verpleeg- en verzorghuizen, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Redactie medewerker

Organisatie: Natuur- en Vogelwacht Alblasserwaard

Omschrijving:

Het blad, Onze Waard uitgave 1x per kwartaal, wordt digitaal samengesteld en daarna naar de drukker verzonden, die ook de verzending verzorgd. Er worden door de diverse werkgroepen stukken toegezonden, deze moeten in de opmaak van het blad worden opgenomen. Het is mogelijk dat er te veel stukken zijn, dan moeten stukken vervallen of in de volgende editie worden opgenomen. Het is ook mogelijk dat er te weinig is, dan worden de werkgroepen opgeroepen om stukken op te leveren. Eventueel worden b.v. verzamelde foto’s in het blad opgenomen. Na de samenstelling van het blad wordt het blad gemaild naar de drukker, die voor het drukken en verzenden zorgt. Er zijn nog een medewerkster en een medewerker, dus begeleiding en samen werken als team is aanwezig.

Sector: Kinderen/onderwijs/Jeugd, Natuur/dieren/milieu, Sport/recreatie

Lees meer...

Met spoed gevraagd: Vrijwillig(st)er restaurant voor locatie de Markt

Organisatie: Rivas zorggroep Papendrecht

Omschrijving:

Vindt u het leuk om dienstbaar te zijn voor onze bewoners, een gezellige sfeer te scheppen en te zorgen dat de bewoners hun maaltijd ontvangen? Dan is dit de vacature voor u!
Het restaurant in de Markt bevindt zich op de begane grond en vanaf 11.00 bent u verantwoordelijk om de tafels te dekken, u werkt meestal samen met een collega-vrijwilliger en met het personeel uit de keuken. Vanaf 12.00 serveren we de maaltijden uit, na afloop ruimen we met elkaar weer af en zorgen we dat alles weer gereed is. We zoeken momenteel versterking voor de woensdag. 

Sector: Belangen/Emancipatie

Lees meer...

Vrijwillig(st)er Zangclub locatie de Wieken

Organisatie: Rivas zorggroep Papendrecht

Omschrijving:

Samen met een aantal vrijwilligers wordt vrijdags van circa 10.00 tot 12.00 uur een muziekuurtje met en voor bewoners georganiseerd. In het ‘Wiekenkoor’ zingen bewoners in klein groepje, begeleidt door een vaste vrijwilligster met een accordeon. Het genre is oude schoolliedjes e.d. De taken die verwacht worden van de vrijwilliger zijn:
• Bewoners ophalen en thuisbrengen
• Tijdens de activiteit bij de groep blijven en meezingen.
• Affiniteit hebben met muziek
• Zelfstandig de activiteit kunnen uitvoeren in samenwerking met de andere vrijwilligers.

Sector: Verpleeg- en verzorghuizen, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...
91 - 98 / 98 vacatures
mensen