Vacatures vinden

vacatures
Hier vindt u alle vrijwilligersvacatures die op dit moment bij het vrijwilligerspunt van Sterk Papendrecht zijn aangemeld.
 

Redactie medewerker

Organisatie: Natuur- en Vogelwacht Alblasserwaard

Omschrijving:

Het blad, Onze Waard uitgave 1x per kwartaal, wordt digitaal samengesteld en daarna naar de drukker verzonden, die ook de verzending verzorgd. Er worden door de diverse werkgroepen stukken toegezonden, deze moeten in de opmaak van het blad worden opgenomen. Het is mogelijk dat er te veel stukken zijn, dan moeten stukken vervallen of in de volgende editie worden opgenomen. Het is ook mogelijk dat er te weinig is, dan worden de werkgroepen opgeroepen om stukken op te leveren. Eventueel worden b.v. verzamelde foto’s in het blad opgenomen. Na de samenstelling van het blad wordt het blad gemaild naar de drukker, die voor het drukken en verzenden zorgt. Er zijn nog een medewerkster en een medewerker, dus begeleiding en samen werken als team is aanwezig.

Sector: Kinderen/onderwijs/Jeugd, Natuur/dieren/milieu, Sport/recreatie

Lees meer...

Vrijwillig(st)er restaurant voor locatie de Markt

Organisatie: Rivas zorggroep Papendrecht

Omschrijving:

Vindt u het leuk om dienstbaar te zijn voor onze bewoners, een gezellige sfeer te scheppen en te zorgen dat de bewoners hun maaltijd ontvangen? Dan is dit de vacature voor u!
Het restaurant in de Markt bevindt zich op de begane grond en vanaf 11.15 bent u verantwoordelijk om de tafels te dekken, u werkt meestal samen met een collega-vrijwilliger en met het personeel uit de keuken. Vanaf 12.00 serveren we de maaltijden uit, na afloop ruimen we met elkaar weer af en zorgen we dat alles weer gereed is. We zoeken momenteel voor de dinsdag, donderdag en het weekend. Waarbij het weekend roulerend is volgens rooster.

Sector: Belangen/Emancipatie

Lees meer...

Vrijwillig(st)er Zangclub locatie de Wieken

Organisatie: Rivas zorggroep Papendrecht

Omschrijving:

Samen met een aantal vrijwilligers wordt vrijdags van circa 10.00 tot 12.00 uur een muziekuurtje met en voor bewoners georganiseerd. In het ‘Wiekenkoor’ zingen bewoners in klein groepje, begeleidt door een vaste vrijwilligster met een accordeon. Het genre is oude schoolliedjes e.d. De taken die verwacht worden van de vrijwilliger zijn:
• Bewoners ophalen en thuisbrengen
• Tijdens de activiteit bij de groep blijven en meezingen.
• Affiniteit hebben met muziek
• Zelfstandig de activiteit kunnen uitvoeren in samenwerking met de andere vrijwilligers.

Sector: Verpleeg- en verzorghuizen, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...
111 - 113 / 113 vacatures
mensen