Vacatures vinden

vacatures
Hier vindt u alle vrijwilligersvacatures die op dit moment bij het vrijwilligerspunt van Sterk Papendrecht zijn aangemeld.
 

Projectmedewerker Vrijwilligersprojecten

Organisatie: Stichting Present

Omschrijving:

 

Zoek jij dé kans om jezelf te ontwikkelen en echt van betekenis te zijn voor anderen? Dit vind je bij Present Dordrecht – Papendrecht.

Als Projectmedewerker Vrijwilligersprojecten ga je aan de slag met het aanbod van vrijwilligersgroepen. Je matcht hun aanbod met de bestpassende hulpvraag in ons netwerk. Present heeft een database gevuld met casussen van cliënten van zorg- en welzijnsorganisaties. Als de match is gemaakt, dan begint de voorbereidingsfase. Je plant en organiseert het vrijwilligersproject en verzorgt de communicatie met de hulpverlener en vertegenwoordiger van de vrijwilligersgroep. Van tijd tot tijd stuur je zelf een vrijwilligersproject op locatie aan in de rol van groepsbegeleider.

Bovenstaande is een beschrijving van alle activiteiten en taken die zouden kunnen passen. Als er iets tussenzit wat jou minder ligt, kunnen we natuurlijk altijd kijken wat er wel past. Als je het bijvoorbeeld leuk vindt om projectbezoeken af te leggen en zo bij kwetsbare mensen de hulpvraag goed helder te krijgen, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Sector: Ideeën/kerk/ levensbeschouwing, Minderheden/ Ont. wikkelings samenwerking, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Bardienst medewerker Ertepeller

Organisatie: Seniorenbond de Ertepeller

Omschrijving:

Koffie/thee verzorgen op de kaartmiddag

Sector: Volwassenen

Lees meer...

Bakker oud-Hollandse lekkernij M/V

Organisatie: Rivas zorggroep Papendrecht

Omschrijving:

We zijn voor ons zorgcentrum de Waalburcht op zoek naar mensen die het leuk vinden om pannenkoeken, wentelteefjes etc te bakken.  Vind je het leuk om dit te doen dan zijn we op zoek naar jou!

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Gezelschap delen

Organisatie: Sterk Papendrecht

Omschrijving:

Voor een vlotte meneer met met veelzijdig interesse zijn we op zoek naar een maatje. Meneer heeft interesses in cultuur, reizen, politiek, voetbal en interieur. Meneer heeft Parkinson maar werkt nog 3 dagdelen en heeft verder geen lichamelijke beperkingen. 

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Gastvrije buffetvrijwillig(st)er

Organisatie: Sterk Papendrecht

Omschrijving:

Voor ons activiteitengebouw de Spil zoeken wij buffetvrijwilligers op donderdagochtend, die gastvrij zijn, het leuk vinden een praatje te maken met onze bezoekers en goed zelfstandig kunnen werken. De Spil is een ontmoetingsplek voor met name senioren om met elkaar te biljarten, sjoelen, kranje te lezen of gewoon een kop koffie te drinken. Naast het verkopen van koffie, thee en fris aan onze bezoekers behoren andere buffetwerkzaamheden tot deze functie. Zoals het beheren van de voorraad, kleine kas, de koelkast aanvullen en het bedienen van de vaatwasmachine. De buffetdiensten worden in overleg ingeroosterd op vaste tijden

Sector: Openbare dienst-verlening

Lees meer...

coördinator Zelfredzaamheid

Organisatie: Rode Kruis district Zuid-Holland Zuid

Omschrijving:

De coördinator Zelfredzaamheid werkt samen met de portefeuillehouder zelfredzaamheid van het districtsbestuur. Samen nemen ze initiatieven die kunnen leiden tot nieuwe activiteiten op het terrein van zelfredzaamheid. Het gebied Zuid-Holland Zuid bestaat uit een vijftal afdelingen in de Hoekse Waard, Dordrecht en omstreken en de Alblasserwaard.
De coördinator Zelfredzaamheid
-    ondersteunt de afdelingen bij activiteiten op het gebied van zelfredzaamheid.
-    is goed op de hoogte van wat er speelt binnen het district, signaleert witte plekken, opleidingsbehoeften en best practices.
-    bevordert de onderlinge samenwerking binnen het district.
-    zorgt voor kennisoverdracht op inhoud met ondersteuning vanuit de beroepsorganisatie.
-    heeft contact met (mogelijke) samenwerkingspartners, zoals gemeenten, woningcorporaties en zorgaanbieders.
-    onderschrijft de grondbeginselen van het Rode Kruis en draagt die uit.

Sector: Belangen/Emancipatie

Lees meer...

Trainers/coaches voor het geven van workshops

Organisatie: Stichting Werkbank Drechtsteden

Omschrijving:

Wij zoeken Professionals die op basis van pro Bono een éénmalige (of jaarlijks terugkerende) training, workshop of evenement (arbeid gerelateerd) willen verzorgen in ons Werkcafé.

Sector: Belangen/Emancipatie

Lees meer...

Werkbankmaatje voor werkcafe

Organisatie: Stichting Werkbank Drechtsteden

Omschrijving:

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers/ vrijwilliger professionals die vanuit hun professie, kennis, ervaringen en contacten een bijdrage willen leveren. En die wekelijks op de donderdagmiddag een paar uurtjes beschikbaar willen stellen in het Werkcafé van de Stichting.

Sector: Belangen/Emancipatie

Lees meer...

Hulp voor de woensdagmiddag gymgroepen

Organisatie: Gymnastiekvereniging Olympia Papendrecht

Omschrijving:

Er wordt iemand gevraagd die de turnjuf bij kan staan op de woensdagmiddag bij de verschillende turngroepen. Vanaf 13:30 -16:00 uur, van 17:00 - 18:00 uur en van 19:00 - 20:00 uur.

Sector: Kinderen/onderwijs/Jeugd

Lees meer...

Vrijwilliger voor het geven van naailessen

Organisatie: Bij Bosshardt Papendrecht

Omschrijving:

We zoeken -naast onze vaste vrijwilligster- een vrijwilligster die naailessen wil geven, stevig in haar schoenen staat en zelfstandig op een groep kan staan. Ze hoeft geen coupeuse te zijn, maar ervaring hebben om met patronen te werken is wel fijn.

Sector: Belangen/Emancipatie

Lees meer...
11 - 20 / 117 vacatures
mensen