Vacatures vinden

vacatures
Hier vindt u alle vrijwilligersvacatures die op dit moment bij het vrijwilligerspunt van Sterk Papendrecht zijn aangemeld.
 

Teamlid Preventieteam Zakkenrollers

Organisatie: Preventieteam Zakkenrollers

Omschrijving:

Wij proberen op de dagen dat de winkels normaal geopend zijn met een team van twee personen gedurende een periode van zo’n 1,5 uur aanwezig te zijn,door het winkelcentrum en een aantal winkels te lopen om het publiek te wijzen op b.v. geopende tassen met zichtbare portemonnee e.d. Wanneer we situaties zien die ons verdacht voorkomen, kunnen wij via een korte verbinding de wijkagent of haar collega’s waarschuwen die dan snel ter plaatse zijn om in te kunnen grijpen.
Is uw portemonnee al eens gerold of vindt u het belangrijk om dit te voorkomen voor andere mensen, zodat er op Winkelcentrum De Meent veilig gewinkeld kan worden, geef u dan op voor het Preventieteam Zakkenrollers.
 

Sector: Openbare dienst-verlening

Lees meer...

Ordenen van muziekverzameling

Organisatie: Gemiva - SVG groep Papendrecht

Omschrijving:

Lijkt jou het leuk om iemand te helpen bij het ordenen van zijn (muziek)verzameling? Dan ben ik naar jou op zoek! Ik begeleid al langer dan een jaar een cliënt die een grote verzameling aan LP's, DVD's, en CD's heeft. Sowieso vindt deze cliënt het leuk om vooral dingen te verzamelen op het gebied van muziek. Verder heeft hij ook veel boeken, stripboeken en tijdschriften. De cliënt heeft aangegeven dat zijn verzameling uit de hand is gelopen en dat hij het niet meer overziet. Hij wil graag weer orde. Omdat ik hem 1 keer in de week begeleid en soms wel eens een week over sla, gebeurt het vaker dat alles wat we hadden geordend weer door elkaar ligt. Dit komt omdat hij zelf op zoek gaat naar spullen die hij niet kan vinden. Hier wil hij graag verandering in brengen, maar dat kan hij niet alleen. Ook ik ben maar eens in de week bij hem en daarom zou het goed zijn als er op het gebied van ordenen en opruimen wat versterking komt!

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Samen kaarten maken: vrijwilliger gezocht

Organisatie: Sterk Papendrecht

Omschrijving:

3Voor de dienst 'effe wat anders' zijn wij opzoek naar een vrijwilliger die het leuk vindt om samen met een mevrouw van 63 jaar oud kaarten te maken bij haar thuis. Het gaat om 1 dagdeel in de week in overleg op donderdag of zaterdag. Het is belangrijk dat de vrijwilliger het leuk vindt om een gezellig praatje te maken en geduldig is. Verdere toelichting tijdens de kennismaking bij Sterk Papendrecht.

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening, Volwassenen

Lees meer...

Met spoed vrijwilligers om te koken op dinsdagochtend op de woongroep bij Rivas Waalburcht

Organisatie: Rivas zorggroep Papendrecht

Omschrijving:

Voor locatie de Waalburcht afdeling de baldakijn:
Vindt u het leuk om samen met een mede vrijwilligers voor de bewoners te koken en hun een gezellige morgen te bezorgen? Dan is dit wellicht de vacature voor u!
We zoeken een vrijwilliger die kan helpen bij diverse werkzaamheden voor het bereiden van de maaltijd in overleg met bewoners en als vrijwilliger helpt u mee in de voorbereiding wat er per week wordt gegeten.
Kunt u niet elke week, dan vragen wij u toch te reageren!

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Secretaris

Organisatie: Nationale Vereniging De Zonnebloem

Omschrijving:

Notuleren van bestuurs en leden vergadering

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Ondersteuner Zorgboerin

Organisatie: Stichting de Heerlijkheid Zorgt

Omschrijving:

Begeleiden van deelnemers tijdens agrarische werkzaamheden en ondersteunen van de zorgboerin bij activiteiten op het gebied van begeleiding tijdens het verzorgen van de boerderijdieren, activiteiten in de boomgaard en tuinen, op en rond het erf, ondersteuning van de Landwinkel d.m.v. werkzaamheden achter de schermen. Hulp bij de schoonmaak- en catering werkzaamheden van de Hooizolder.

Overzicht van voorkomende taken en verantwoordelijkheden:

Begeleiden van de deelnemers
Begeleiden werkzaamheden van de deelnemers
Kerntaken

Draagt zorg voor deelnemers
Creëert prettige werksfeer in team
Helpt mee met het uitvoeren van de taken
Geeft leiding aan deelnemers
Stuurt en begeleidt deelnemers
Competenties

Begeleiden
Ethisch en integer handelen
Sociaal en empatisch vermogen
Aansturen
Samenwerken en overleggen
Aandacht en begrip tonen

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Projectmedewerker Vrijwilligersprojecten

Organisatie: Stichting Present

Omschrijving:

 

Zoek jij dé kans om jezelf te ontwikkelen en echt van betekenis te zijn voor anderen? Dit vind je bij Present Dordrecht – Papendrecht.

Als Projectmedewerker Vrijwilligersprojecten ga je aan de slag met het aanbod van vrijwilligersgroepen. Je matcht hun aanbod met de bestpassende hulpvraag in ons netwerk. Present heeft een database gevuld met casussen van cliënten van zorg- en welzijnsorganisaties. Als de match is gemaakt, dan begint de voorbereidingsfase. Je plant en organiseert het vrijwilligersproject en verzorgt de communicatie met de hulpverlener en vertegenwoordiger van de vrijwilligersgroep. Van tijd tot tijd stuur je zelf een vrijwilligersproject op locatie aan in de rol van groepsbegeleider.

Bovenstaande is een beschrijving van alle activiteiten en taken die zouden kunnen passen. Als er iets tussenzit wat jou minder ligt, kunnen we natuurlijk altijd kijken wat er wel past. Als je het bijvoorbeeld leuk vindt om projectbezoeken af te leggen en zo bij kwetsbare mensen de hulpvraag goed helder te krijgen, is dat natuurlijk ook mogelijk.

Sector: Ideeën/kerk/ levensbeschouwing, Minderheden/ Ont. wikkelings samenwerking, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Bakker oud-Hollandse lekkernij M/V

Organisatie: Rivas zorggroep Papendrecht

Omschrijving:

We zijn voor ons zorgcentrum de Waalburcht op zoek naar mensen die het leuk vinden om pannenkoeken, wentelteefjes etc te bakken.  Vind je het leuk om dit te doen dan zijn we op zoek naar jou!

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Gezelschap delen

Organisatie: Sterk Papendrecht

Omschrijving:

Voor een vlotte meneer met met veelzijdig interesse zijn we op zoek naar een maatje. Meneer heeft interesses in cultuur, reizen, politiek, voetbal en interieur. Meneer heeft Parkinson maar werkt nog 3 dagdelen en heeft verder geen lichamelijke beperkingen. 

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Gastvrije buffetvrijwillig(st)er

Organisatie: Sterk Papendrecht

Omschrijving:

Voor ons activiteitengebouw de Spil zoeken wij buffetvrijwilligers op donderdagochtend, die gastvrij zijn, het leuk vinden een praatje te maken met onze bezoekers en goed zelfstandig kunnen werken. De Spil is een ontmoetingsplek voor met name senioren om met elkaar te biljarten, sjoelen, kranje te lezen of gewoon een kop koffie te drinken. Naast het verkopen van koffie, thee en fris aan onze bezoekers behoren andere buffetwerkzaamheden tot deze functie. Zoals het beheren van de voorraad, kleine kas, de koelkast aanvullen en het bedienen van de vaatwasmachine. De buffetdiensten worden in overleg ingeroosterd op vaste tijden

Sector: Openbare dienst-verlening

Lees meer...
11 - 20 / 98 vacatures
mensen