Vacatures vinden

vacatures
Hier vindt u alle vrijwilligersvacatures die op dit moment bij het vrijwilligerspunt van Sterk Papendrecht zijn aangemeld.
 

Trainers/coaches voor het geven van workshops

Organisatie: Stichting Werkbank Drechtsteden

Omschrijving:

Wij zoeken Professionals die op basis van pro Bono een éénmalige (of jaarlijks terugkerende) training, workshop of evenement (arbeid gerelateerd) willen verzorgen in ons Werkcafé.

Sector: Belangen/Emancipatie

Lees meer...

Werkbankmaatje voor werkcafe

Organisatie: Stichting Werkbank Drechtsteden

Omschrijving:

Wij zoeken enthousiaste vrijwilligers/ vrijwilliger professionals die vanuit hun professie, kennis, ervaringen en contacten een bijdrage willen leveren. En die wekelijks op de donderdagmiddag een paar uurtjes beschikbaar willen stellen in het Werkcafé van de Stichting.

Sector: Belangen/Emancipatie

Lees meer...

Hulp voor de woensdagmiddag gymgroepen

Organisatie: Gymnastiekvereniging Olympia Papendrecht

Omschrijving:

Er wordt iemand gevraagd die de turnjuf bij kan staan op de woensdagmiddag bij de verschillende turngroepen. Vanaf 13:30 -16:00 uur, van 17:00 - 18:00 uur en van 19:00 - 20:00 uur.

Sector: Kinderen/onderwijs/Jeugd

Lees meer...

Vrijwilliger voor het geven van naailessen

Organisatie: Bij Bosshardt Papendrecht

Omschrijving:

We zoeken -naast onze vaste vrijwilligster- een vrijwilligster die naailessen wil geven, stevig in haar schoenen staat en zelfstandig op een groep kan staan. Ze hoeft geen coupeuse te zijn, maar ervaring hebben om met patronen te werken is wel fijn.

Sector: Belangen/Emancipatie

Lees meer...

chauffeur rolstoelbus het Palet

Organisatie: WoonCadans

Omschrijving:

Het besturen van een vrij nieuwe rolstoelbus (Fiat Ducato) en begeleiden van de passagiers van 3 tot maximaal 6 personen bij het in en uitstappen van de bus. Inzet 2 ritten per week ongeveer 2 uur.
De doelgroepen van de organisatie zijn: Volwassenen, mensen met een verstandelijke beperking en mensen met een lichamelijke beperking.
 

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Winkelwagen actie

Organisatie: Voedselbank Papendrecht

Omschrijving:

De voedselbank in Papendrecht zoekt actieve mensen die voor 1x in de 3 weken bij een lokale supermarkt willen staan om eten in te zamelen. Zodat dit eten weer uitgedeeld kan worden aan mensen die dat nodig hebben.

Sector: Minderheden/ Ont. wikkelings samenwerking

Lees meer...

Penningmeester

Organisatie: Rode Kruis district Zuid-Holland Zuid

Omschrijving:

Het Rode Kruis is in Nederland ingedeeld in 25 districten. Voor het districtsbestuur van Zuid-Holland Zuid zoeken we een penningmeester die op vrijwillige basis gemiddeld 4 - 8 uur per week vrij wil maken om hulp aan mensen in nood of in een kwetsbare situatie mogelijk te maken
Wat ga je doen:
• Beoordeelt en toetst de ingediende begrotingen en jaarcijfers van de afdelingen ten opzichte van
geplande of uitgevoerde activiteiten en besteding van het geld volgens doelstellingen
• Stelt werkplan/begroting en jaarrekening van het district op juiste, volledige en tijdige wijze op
• Ondersteunt de financieel verantwoordelijken van de afdelingen
• Onderhoudt contact met de penningmeesters van de andere districten
• Is op de hoogte van de ontwikkelingen bij Finance & Control op het verenigingskantoor

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Vrijwilliger Digitaal Team

Organisatie: De Bibliotheek AanZet Papendrecht

Omschrijving:

Wil je mensen een stap verder helpen in de digitale wereld? Meld je dan aan als vrijwilliger voor de cursus Klik & Tik in Bibliotheek en als Docent Digisterker Papendrecht. Wat is Klik & Tik? Klik & Tik is een digitale cursus voor digibeten, mensen die nooit of nauwelijks met een computer hebben gewerkt. Het is een zelfsturend programma, maar er zijn vrijwilligers nodig voor het geven van uitleg en het beantwoorden van vragen. Wat is Digisterker? Digisterker stelt zich ten doel burgers te leren werken met de elektronische overheid, zodat zij zelfstandig gebruik kunnen maken van de elektronische dienstverlening van bijvoorbeeld de gemeente, UWV en de Belastingdienst. Hiertoe is een cursusprogramma en een eendaagse docententraining ontwikkeld. Een cursus Digisterker bestaat uit vier bijeenkomsten waarin stap-voor-stap de basisvaardigheden worden aangeleerd voor het gebruik van de elektronische dienstverlening van de overheid. 

Sector: Kinderen/onderwijs/Jeugd, Kunst/cultuur, Openbare dienst-verlening

Lees meer...

Chauffeurs elektrische shuttles

Organisatie: Stichting E-wheels

Omschrijving:

Wij zijn op zoek naar vrijwillige chauffeurs voor personenvervoer: Je rijdt met een electrische shuttle in het centrum van Papendrecht. Je bent enthousiast en energiek en vindt het leuk om in het contact te komen met andere mensen en hen binnen de wijk van A naar B te rijden. En je vindt het geen bezwaar om onze klanten indien nodig te helpen bij het in- en uitstappen of een boodschappentas.

Sector: Anders, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Crea-middag vrijwilliger in de Waalburcht

Organisatie: Rivas zorggroep Papendrecht

Omschrijving:

Houdt u van creatief bezig zijn en wilt u bewoners en buurtbewoners hierbij helpen? Dan zijn we op zoek naar u! Elke woensdagmiddag staat de Ridderzaal vooral in het teken van kaarten maken en borduren op Beiers bont.

Sector: Verpleeg- en verzorghuizen, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...
21 - 30 / 98 vacatures
mensen