Vacatures vinden

vacatures
Hier vindt u alle vrijwilligersvacatures die op dit moment bij het vrijwilligerspunt van Sterk Papendrecht zijn aangemeld.
 

Bingo vrijwilliger in de Waalburcht

Organisatie: Rivas zorggroep Papendrecht

Omschrijving:

Vindt u het leuk om 2x per maand te helpen bij de Bingo en bewoners een gezellige middag te bezorgen, dan zijn we op zoek naar u! Elke tweede en vierde maandag van de maand organiseren we bingo in de Waalburcht, een moment waar veel bewoners naar uitkijken. Komt u helpen met het halen en brengen van bewoners van de woongroep naar de ridderzaal, bij de uitvoering van de bingo en de bijbehorende werkzaamheden? En natuurlijk kunnen we u hulp gebruiken waar nodig bij het inschenken van een kopje koffie of thee.

Sector: Verpleeg- en verzorghuizen, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Begeleider zwemmen volwassenen

Organisatie: Zwemvereniging de Geul, aangepast zwemmen

Omschrijving:

Het begeleiden van een groep volwassenen met een fysieke en/of mentale beperking, die recreatief willen zwemmen

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Bezoek vrijwilliger

Organisatie: Agathos Ambulante hulpverlening

Omschrijving:

Een vrijwilliger die zo nu en dan iets wil ondernemen met een client in Papendrecht. Het is fijn als diegene goed met honden is. De client vindt het fijn om even weg te gaan of thuis iets gezelligs te doen.

Sector: Ideeën/kerk/ levensbeschouwing, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Groene vingers gezocht

Organisatie: Gemiva - SVG groep Papendrecht

Omschrijving:

Bij De Groenderij verrichten de cliënten met een verstandelijke beperking verschillende binnen- en buitenactiviteiten op het gebied van plantenteelt, tuinonderhoud en houtbewerking. De Groenderij biedt dagbesteding aan ongeveer 15 cliënten. Per werkdag kan het aantal cliënten verschillen. 

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Begeleiders hout kloven

Organisatie: Gemiva - SVG groep Papendrecht

Omschrijving:

Bij De Groenderij verrichten de cliënten met een verstandelijke beperking verschillende binnen- en buitenactiviteiten op het gebied van plantenteelt, tuinonderhoud en houtbewerking. De Groenderij biedt dagbesteding aan ongeveer 15 cliënten. Per werkdag kan het aantal cliënten verschillen. Sinds kort beschikken wij over een kloofmachine en zoeken daarom vrijwilligers die onze cliënten kunnen ondersteunen in het gebruik van de kloofmachine. 

doelgroep volwassenen 1

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Hulp bij boodschappen gezocht

Organisatie: Sterk Papendrecht

Omschrijving:

Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die boodschappen samen met of voor iemand willen doen. Samen naar de supermarkt of de apotheek en aansluitend een kopje koffie drinken. Het gaat om mensen die een (zeer)klein sociaal netwerk hebben en zelfstandig niet op pad kunnen. Wil je iets voor een ander doen, heb je 1 keer in de 1 á 2 weken tijd vrij en wil je graag met iemand op stap, dan zijn we op zoek naar jou!

Sector: Belangen/Emancipatie, Sport/recreatie, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Knotter – medewerker knotgroep

Organisatie: Knotgroep De Wilg

Omschrijving:

Als knotter van Knotgroep De Wilg ben je dan actief in de periode september/oktober en december t/m maart. Het knotten/snoeien van de wilgen gebeurt overwegend op woensdag- en/of zaterdagochtenden van 08.00 uur tot 12.00 uur met motorzagen en handzagen. Uiteraard moet het snoeihout ook verzameld/opgeruimd worden. Dat is dan ook de taakverdeling op een knotdag. Het snoeihout wordt vervolgens in opdracht van het Waterschap Rivierenland opgehaald.

Sector: Natuur/dieren/milieu

Lees meer...

Fondsenwerver

Organisatie: Voedselbank Papendrecht

Omschrijving:

Het zoeken en onderhouden van contacten met sponsoren van de Voedselbank Papendrecht. Het verwerven van inkomsten ten bate van de Voedselbank.

Sector: Minderheden/ Ont. wikkelings samenwerking

Lees meer...

Maatwerkvrijwilliger voor 1 op 1 contact met bewoner

Organisatie: Rivas zorggroep Papendrecht

Omschrijving:

Wij zijn op zoek naar 1 op 1 vrijwilliger voor locatie de Markt en loactie de Waalburgt. Omdat elke cliënt/bewoner weer anders is, zullen ook de werkzaamheden per persoon verschillen. Er is bij deze functie veel contact met de cliënt. 

Sector: Verpleeg- en verzorghuizen, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Medewerker knotploeg

Organisatie: Knotploeg de Kievit

Omschrijving:

Als medewerker van de knotploeg ben je het hele jaar door actief in het groenonderhoud. Alleen in de maanden mei en juni ligt het werk geheel stil. In de wintermaanden knotten we een deel van de vele duizenden wilgen in de Alblasserwaard. Dat gebeurt grotendeels machinaal met een kettingzaag door opgeleide zagers. Deze zagers worden ondersteund door een ploeg mensen die het gesnoeide materiaal verzamelt en afvoert en waar mogelijk ook handmatig snoeiwerk doet. Naast het knotten van wilgen in opdracht van het Waterschap zijn we ook actief met ander onderhoud in o.a.de bospercelen van Staatsbosbeheer in de Alblasserwaard. De gekapte bomen verwerken we op onze eigen werf tot kant-en-klaar brandhout voor de openhaard of houtkachel. Met de opbrengst hiervan steunen we het belangrijke werk van de Natuur- en Vogelwacht. Het werk doen we het hele jaar door op drie ochtenden per week waarbij je zelf bepaalt hoeveel en wanneer je je als vrijwilliger inzet. We verzamelen en vertrekken altijd vanuit het gebouw aan de Matenaweg. Daar zorgen we ook voor de inwendige mens. Ook worden de benodigde beschermingsmiddelen zoals handschoenen, helm en gehoorbescherming beschikbaar gesteld. 

Sector: Natuur/dieren/milieu

Lees meer...
31 - 40 / 98 vacatures
mensen