Vacatures vinden

vacatures
Hier vindt u alle vrijwilligersvacatures die op dit moment bij het vrijwilligerspunt van Sterk Papendrecht zijn aangemeld.
 

Begeleiders hout kloven

Organisatie: Gemiva - SVG groep Papendrecht

Omschrijving:

Bij De Groenderij verrichten de cliënten met een verstandelijke beperking verschillende binnen- en buitenactiviteiten op het gebied van plantenteelt, tuinonderhoud en houtbewerking. De Groenderij biedt dagbesteding aan ongeveer 15 cliënten. Per werkdag kan het aantal cliënten verschillen. Sinds kort beschikken wij over een kloofmachine en zoeken daarom vrijwilligers die onze cliënten kunnen ondersteunen in het gebruik van de kloofmachine. 

doelgroep volwassenen 1

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Voorzitter Rode Kruis

Organisatie: Rode Kruis district Zuid-Holland Zuid

Omschrijving:

Vindt u het leuk om vrijwilligers te motiveren, te stimuleren en ter sturen ? Dan nodigt het Nederlandse Rode Kruis u van harte uit om bestuurder te worden in district Zuid-Holland Zuid. 

 

Voorzitter

 

Kerntaken :

• Geeft richting en sturing aan het district

• Stimuleert, begeleidt en bewaakt de taken en activiteiten in het district in overleg met de betrokken portefeuillehouders

• Representeert extern het district en is verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van in- en externe relaties.

• Heeft zitting in het Districtsvoorzittersoverleg en bepaalt mede met het managementteam en de directie van het Nederlandse Rode Kruis het Verenigingsbeleid

Sector: Minderheden/ Ont. wikkelings samenwerking, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Gastvrouw/- heer voor 'Koffie met..'

Organisatie: BWI Papendrecht

Omschrijving:

Wekelijks worden er onder de naam 'Koffie met..' door een groep enthousiasten vrijwilligers koffieochtenden georganiseerd in het kader van "ontmoeting voor mensen mogelijk maken". Op dinsdag in de bibliotheek en op donderdag in de kinderboerderij van 10:30 tot 12:00 uur. Wij zijn op zoek naar een gastvrouw/- heer die het team wil komen versterken. 

Sector: Belangen/Emancipatie, Sport/recreatie, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Hulp bij boodschappen gezocht

Organisatie: BWI Papendrecht

Omschrijving:

Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die boodschappen samen met of voor iemand willen doen. Samen naar de supermarkt of de apotheek en aansluitend een kopje koffie drinken. Het gaat om mensen die een (zeer)klein sociaal netwerk hebben en zelfstandig niet op pad kunnen. Wil je iets voor een ander doen, heb je 1 keer in de 1 á 2 weken tijd vrij en wil je graag met iemand op stap, dan zijn we op zoek naar jou!

Sector: Belangen/Emancipatie, Sport/recreatie, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Knotter – medewerker knotgroep

Organisatie: Knotgroep De Wilg

Omschrijving:

Als knotter van Knotgroep De Wilg ben je dan actief in de periode september/oktober en december t/m maart. Het knotten/snoeien van de wilgen gebeurt overwegend op woensdag- en/of zaterdagochtenden van 08.00 uur tot 12.00 uur met motorzagen en handzagen. Uiteraard moet het snoeihout ook verzameld/opgeruimd worden. Dat is dan ook de taakverdeling op een knotdag. Het snoeihout wordt vervolgens in opdracht van het Waterschap Rivierenland opgehaald.

Sector: Natuur/dieren/milieu

Lees meer...

Bestuurslid Fondsenwerving

Organisatie: Rode Kruis Alblasserwaard

Omschrijving:

Bent u de bestuurder met visie die kan motiveren, stimuleren en sturing geven aan de activiteiten voor fondsenwerving  in de afdeling? Kunt u  mensen coachen? Bent u een  teamspeler die op vrijwillige basis gemiddeld 4 –6 uur per week vrij wil maken om de afdeling te ondersteunen in het zoeken van financiële sponsoren ? Dan nodigt het Nederlandse Rode Kruis u van harte uit om bestuurslid te worden in de afdeling Alblasserwaard .
 

Algemeen

We hebben behoefte aan een solide fondsenwervingsplan dat de basis vormt voor ons beleid in de komende jaren. Daarnaast willen we ons netwerk verstevigen en uitbreiden en goed op de hoogte zijn van kansen op het gebied van sponsorwerving.

 

Wat ga je doen?

Je brengt (potentiële) sponsoren, subsidieverstrekkers, stichtingen en fondsen in de lokale markt in kaart en benadert deze. Je onderhoudt contacten met bedrijven, organisaties en instanties. Je bedenkt en organiseert lokale fondsenwervende activiteiten en bereidt de jaarlijkse collecteweek voor.

Sector: Belangen/Emancipatie, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Vrijwilliger op de woongroep in de Wieken

Organisatie: Rivas zorggroep Papendrecht

Omschrijving:

In verpleeghuis de Wieken wonen 64 bewoners met dementie. Zij leven in acht woongroepen met elk een gezamenlijke woonkamer en keuken. Deze is beschikbaar voor gezamenlijke bewonersactiviteiten, voor de dagbesteding en de maaltijd. Als vrijwilliger zorgt u samen met de medewerkers van de woongroep dat bewoners een fijne dag en/of avond hebben. U ondersteunt bij de maaltijden, samen koken, of het schenken van koffie en thee. Ook kan het zijn dat u samen een activiteit doet. We hebben zowel in de ochtend van 8.30 tot 13.00 uur, als in middag van 14:00-17:00 vrijwilligers nodig. 

Sector: Verpleeg- en verzorghuizen, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Fondsenwerver

Organisatie: Voedselbank Papendrecht

Omschrijving:

Het zoeken en onderhouden van contacten met sponsoren van de Voedselbank Papendrecht. Het verwerven van inkomsten ten bate van de Voedselbank.

Sector: Minderheden/ Ont. wikkelings samenwerking

Lees meer...

Opbouwploeg peutergym

Organisatie: Gymnastiekvereniging Olympia Papendrecht

Omschrijving:

Wij van Olympia zoeken mensen die op donderdagavond vanaf kwart voor 10 onze juf Lies kunnen helpen met het opbouwen van de peutergymtoestellen voor de vrijdagochtend. Eventueel is er ook een mogelijkheid om dit op vrijdagochtend om 8.15 uur te doen.

Sector: Sport/recreatie

Lees meer...

Peutergym hulp gevraagd

Organisatie: Gymnastiekvereniging Olympia Papendrecht

Omschrijving:

Wij van Olympia zoeken iemand die onze juf Lies kan helpen ondersteunen bij de peutergym op de vrijdagochtend van 9-11 uur.

Sector: Sport/recreatie

Lees meer...
31 - 40 / 113 vacatures
mensen