Vacatures vinden

vacatures
Hier vindt u alle vrijwilligersvacatures die op dit moment bij het vrijwilligerspunt van Sterk Papendrecht zijn aangemeld.
 

Hulp bij boodschappen gezocht

Organisatie: BWI Papendrecht

Omschrijving:

Wij zijn opzoek naar vrijwilligers die boodschappen samen met of voor iemand willen doen. Samen naar de supermarkt of de apotheek en aansluitend een kopje koffie drinken. Het gaat om mensen die een (zeer)klein sociaal netwerk hebben en zelfstandig niet op pad kunnen. Wil je iets voor een ander doen, heb je 1 keer in de 1 á 2 weken tijd vrij en wil je graag met iemand op stap, dan zijn we op zoek naar jou!

Sector: Belangen/Emancipatie, Sport/recreatie, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Knotter – medewerker knotgroep

Organisatie: Knotgroep De Wilg

Omschrijving:

Als knotter van Knotgroep De Wilg ben je dan actief in de periode september/oktober en december t/m maart. Het knotten/snoeien van de wilgen gebeurt overwegend op woensdag- en/of zaterdagochtenden van 08.00 uur tot 12.00 uur met motorzagen en handzagen. Uiteraard moet het snoeihout ook verzameld/opgeruimd worden. Dat is dan ook de taakverdeling op een knotdag. Het snoeihout wordt vervolgens in opdracht van het Waterschap Rivierenland opgehaald.

Sector: Natuur/dieren/milieu

Lees meer...

Bestuurslid Fondsenwerving

Organisatie: Rode Kruis Alblasserwaard

Omschrijving:

Bent u de bestuurder met visie die kan motiveren, stimuleren en sturing geven aan de activiteiten voor fondsenwerving  in de afdeling? Kunt u  mensen coachen? Bent u een  teamspeler die op vrijwillige basis gemiddeld 4 –6 uur per week vrij wil maken om de afdeling te ondersteunen in het zoeken van financiële sponsoren ? Dan nodigt het Nederlandse Rode Kruis u van harte uit om bestuurslid te worden in de afdeling Alblasserwaard .
 

Algemeen

We hebben behoefte aan een solide fondsenwervingsplan dat de basis vormt voor ons beleid in de komende jaren. Daarnaast willen we ons netwerk verstevigen en uitbreiden en goed op de hoogte zijn van kansen op het gebied van sponsorwerving.

 

Wat ga je doen?

Je brengt (potentiële) sponsoren, subsidieverstrekkers, stichtingen en fondsen in de lokale markt in kaart en benadert deze. Je onderhoudt contacten met bedrijven, organisaties en instanties. Je bedenkt en organiseert lokale fondsenwervende activiteiten en bereidt de jaarlijkse collecteweek voor.

Sector: Belangen/Emancipatie, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Fondsenwerver

Organisatie: Voedselbank Papendrecht

Omschrijving:

Het zoeken en onderhouden van contacten met sponsoren van de Voedselbank Papendrecht. Het verwerven van inkomsten ten bate van de Voedselbank.

Sector: Minderheden/ Ont. wikkelings samenwerking

Lees meer...

Opbouwploeg peutergym

Organisatie: Gymnastiekvereniging Olympia Papendrecht

Omschrijving:

Wij van Olympia zoeken mensen die op donderdagavond vanaf kwart voor 10 onze juf Lies kunnen helpen met het opbouwen van de peutergymtoestellen voor de vrijdagochtend. Eventueel is er ook een mogelijkheid om dit op vrijdagochtend om 8.15 uur te doen.

Sector: Sport/recreatie

Lees meer...

Peutergym hulp gevraagd

Organisatie: Gymnastiekvereniging Olympia Papendrecht

Omschrijving:

Wij van Olympia zoeken iemand die onze juf Lies kan helpen ondersteunen bij de peutergym op de vrijdagochtend van 9-11 uur.

Sector: Sport/recreatie

Lees meer...

Maatwerkvrijwilliger voor 1 op 1 contact met bewoner

Organisatie: Rivas zorggroep Papendrecht

Omschrijving:

Wij zijn op zoek naar 1 op 1 vrijwilliger voor locatie de Markt en loactie de Waalburgt. Omdat elke cliënt/bewoner weer anders is, zullen ook de werkzaamheden per persoon verschillen. Er is bij deze functie veel contact met de cliënt. 

Sector: Verpleeg- en verzorghuizen, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Medewerker knotploeg

Organisatie: Knotploeg de Kievit

Omschrijving:

Als medewerker van de knotploeg ben je het hele jaar door actief in het groenonderhoud. Alleen in de maanden mei en juni ligt het werk geheel stil. In de wintermaanden knotten we een deel van de vele duizenden wilgen in de Alblasserwaard. Dat gebeurt grotendeels machinaal met een kettingzaag door opgeleide zagers. Deze zagers worden ondersteund door een ploeg mensen die het gesnoeide materiaal verzamelt en afvoert en waar mogelijk ook handmatig snoeiwerk doet. Naast het knotten van wilgen in opdracht van het Waterschap zijn we ook actief met ander onderhoud in o.a.de bospercelen van Staatsbosbeheer in de Alblasserwaard. De gekapte bomen verwerken we op onze eigen werf tot kant-en-klaar brandhout voor de openhaard of houtkachel. Met de opbrengst hiervan steunen we het belangrijke werk van de Natuur- en Vogelwacht. Het werk doen we het hele jaar door op drie ochtenden per week waarbij je zelf bepaalt hoeveel en wanneer je je als vrijwilliger inzet. We verzamelen en vertrekken altijd vanuit het gebouw aan de Matenaweg. Daar zorgen we ook voor de inwendige mens. Ook worden de benodigde beschermingsmiddelen zoals handschoenen, helm en gehoorbescherming beschikbaar gesteld. 

Sector: Natuur/dieren/milieu

Lees meer...

Natuurbegeleiders

Organisatie: Natuur- en Vogelwacht Alblasserwaard

Omschrijving:

Wil je leren hoe kinderen interesse en respect krijgen voor alles wat er buiten te beleven valt? Struinen, genieten, ontdekken, verwonderen in onze mooie natuur te samen met een groep kinderen van 8-12 jaar.

Er worden al een aantal jaar buitenlessen gegeven in het natuurgebied bij de Natuur en Vogelwacht "De Ablasserwaard". Vanwege het grote succes worden er nieuwe natuurbegeleiders gezocht op de zaterdagmorgen.

Je hoeft heus geen natuurexpert te zijn. Heb je voeling met de natuur en met kinderen? Dan heb je het perfecte profiel! Na een degelijke en laagdrempelige opleiding kun je aan de slag.

Sector: Natuur/dieren/milieu, Sport/recreatie

Lees meer...

Ambassadeur mentorschap

Organisatie: Stichting Mentorschap

Omschrijving:

Stichting Mentorschap werkt met vrijwilligers die als mentor de zorg- en welzijnsbelangen behartigen van cliënten die dit door een ziekte of beperking niet zelf kunnen of daar ondersteuning bij nodig hebben. De ambassadeur mentorschap draagt er actief aan bij dat het mentorschap in de regio Zuid Holland Zuid meer bekendheid krijgt, zowel bij cliënten, instellingen als potentiele vrijwilligers. Hiervoor onderhoudt de ambassadeur contacten met vrijwilligerscentrales, instellingen en potentiele vrijwilligers en vertegenwoordigt de Stichting op (onder andere) informatiemarkten.

Sector: Belangen/Emancipatie, Openbare dienst-verlening, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...
41 - 50 / 117 vacatures
mensen