Vacatures vinden

vacatures
Hier vindt u alle vrijwilligersvacatures die op dit moment bij het vrijwilligerspunt van Sterk Papendrecht zijn aangemeld.
 

Noodhulpteamlid (m/v, vrijwilliger)

Organisatie: Rode Kruis district Zuid-Holland Zuid

Omschrijving:

Per direct zijn we op zoek naar deskundige, vrijwillige hulpverleners!

Wat doet een Noodhulpteamlid?
Het Noodhulpteam treedt op bij grootschalige ongevallen en rampen en werkt samen met ambulancepersoneel en andere medische professionals. Je werkt in georganiseerd verband en wordt hierbij aangestuurd door een teamleider. Samen met andere teamleden zorg je voor het inrichten van de opvanglocatie, het opvangen van lichtgewonde slachtoffers en je voert eerste hulp handelingen uit. Je bent ook verantwoordelijk voor het signaleren en doorverwijzen van letsels en/of aandoeningen waarvoor verpleegkundigen of andere medische professionals geraadpleegd moeten worden.

Sector: Minderheden/ Ont. wikkelings samenwerking, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Mantelzorg maatje

Organisatie: Sterk Papendrecht

Omschrijving:

Door de kanteling en bezuinigingen in de zorg wordt de ondersteuning die mensen (mantelzorgers) aan elkaar bieden steeds belangrijker. Doordat mantelzorgers deze ondersteuning steeds intensiever bieden worden zij langzaamaan zwaarder belast. Dit maakt dat de vraag naar mantelzorgondersteuning toeneemt.

Ik zoek vrijwilligers die het leuk vinden om met mij samen te werken om mantelzorgers te ontlasten en te ondersteunen. Om als mantelzorg maatje aan de slag te kunnen zal een training gevolgd moeten worden die jou kosteloos aangeboden wordt. Je ondersteunt zelfstandig de mantelzorger bij voorkomende regelzaken. Deze regelzaken zijn vaak administratief, maar kan ook organisatorisch van aard zijn. Vind je het leuk om samen met mantelzorgers te kijken, luisteren en zoeken naar mogelijkheden voor problemen? Reageer en stuur mij een bericht! Dan maken we binnenkort kennis met elkaar.

Sector: Belangen/Emancipatie, Sport/recreatie, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Chauffeur/ bijrijder/ centralist Dierenambulance

Organisatie: Stichting Dierenambulance Louterbloemen

Omschrijving:

Als chauffeur of bijrijder van de dierenambulance ben je verantwoordelijk voor het vervoer van hulpbehoevende dieren. Als centralist ben je verantwoordelijk voor het doorgeven van de meldingen die binnenkomen bij de dierenambulance.

Sector: Natuur/dieren/milieu

Lees meer...

Flexibele gastvrouw/heer gezocht

Organisatie: Bij Bosshardt Papendrecht

Omschrijving:

We zoeken een flexibele gastvrouw/heer,die stevig in de schoenen staat en zelfstandig op een groep kan staan.

Sector: Belangen/Emancipatie, Ideeën/kerk/ levensbeschouwing, Minderheden/ Ont. wikkelings samenwerking, Sport/recreatie

Lees meer...

Penningmeester gymnastiek vereniging "Olympia"

Organisatie: Gymnastiekvereniging Olympia Papendrecht

Omschrijving:

In verband met het aftreden van onze huidige penningmeester zoeken wij op zeer korte termijn een nieuwe penningmeester voor onze vereniging

Sector: Sport/recreatie

Lees meer...

Sterk wandelmaatje gezocht

Organisatie: Waardeburgh

Omschrijving:

Voor een client in Papendrecht zijn wij op zoek naar een vrijwilliger die 1 x per week met de client en rolstoel naar buiten gaat.

Sector: Verpleeg- en verzorghuizen, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Oproepkracht Bediening M/V

Organisatie: Stichting Denksport Papendrecht

Omschrijving:

Als oproepkracht ben je veel met gasten in contact. Je neemt verschillende bestelling op, maakt deze klaar en serveert ze uit. Bij het afrekenen wordt gebruikt gemaakt van consumptiekaarten waarop de gebruikte consumpties met verschillende prijzen worden afgestreept.

Sector: Sport/recreatie

Lees meer...

Secretaris

Organisatie: Groei en bloei Alblasserwaard

Omschrijving:

Alle voorkomende secretaris werkzaamheden zoals notuleren, verslag maken,post behandelen e.d. Schrikt zo’n functie u af, neem dan toch contact op, want we zijn dringend op zoek naar bestuursleden om de taken een beetje te kunnen verdelen.

Sector: Natuur/dieren/milieu

Lees meer...

Penningmeester

Organisatie: Nationale Vereniging De Zonnebloem

Omschrijving:

Waaruit bestaan de taken?
 Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden en het opstellen en bewaken van de jaarlijkse begroting en jaarrekening volgens de richtlijnen van de Zonnebloem
 Het uitvoeren van de daaraan gerelateerde administratieve werkzaamheden
 Het voorbereiden en bijwonen van vrijwilligers- en bestuursvergaderingen
 Het coördineren van de jaarlijkse lotenverkoop
 Het (eventueel) aanvragen van subsidies
 Het meedenken bij het ontwikkelen van het (afdelings)beleid

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Vrijwilligers gezocht voor op de woongroep

Organisatie: Rivas zorggroep Papendrecht

Omschrijving:

Voor locatie de Waalburcht en de Markt:

Vindt u het leuk om samen met een beroepskracht bewoners een gezellige morgen te bezorgen? Dan is dit wellicht de vacature voor u!
We zoeken een vrijwilliger die kan helpen bij diverse werkzaamheden, zoals het verzorgen van een kopje koffie, hulp kan bieden bij de broodmaaltijd en het ontplooien van een activiteit.

Voor de locatie de Markt gaat het specifiek om aandacht geven aan de bewoners en op de vrijdagmorgen en een warme maaltijd koken in de huiskamer.

De groep bestaat uit ongeveer 7 personen per huiskamer.

Elke woongroep bestaat uit 2 huiskamers waarbij we 3 woongroepen hebben voor PG bewoners, dit zijn mensen met een vorm van dementie. We hebben ook 2 woongroepen voor somatiek, dit zijn bewoners die een lichamelijke beperking hebben.

Sector: Verpleeg- en verzorghuizen, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...
51 - 60 / 110 vacatures
mensen