Vacatures vinden

vacatures
Hier vindt u alle vrijwilligersvacatures die op dit moment bij het vrijwilligerspunt van Sterk Papendrecht zijn aangemeld.
 

Oproepkracht Bediening M/V

Organisatie: Stichting Denksport Papendrecht

Omschrijving:

Als oproepkracht ben je veel met gasten in contact. Je neemt verschillende bestelling op, maakt deze klaar en serveert ze uit. Bij het afrekenen wordt gebruikt gemaakt van consumptiekaarten waarop de gebruikte consumpties met verschillende prijzen worden afgestreept.

Sector: Sport/recreatie

Lees meer...

Secretaris

Organisatie: Groei en bloei Alblasserwaard

Omschrijving:

Alle voorkomende secretaris werkzaamheden zoals notuleren, verslag maken,post behandelen e.d. Schrikt zo’n functie u af, neem dan toch contact op, want we zijn dringend op zoek naar bestuursleden om de taken een beetje te kunnen verdelen.

Sector: Natuur/dieren/milieu

Lees meer...

Penningmeester

Organisatie: Nationale Vereniging De Zonnebloem

Omschrijving:

Waaruit bestaan de taken?
 Het uitvoeren van administratieve werkzaamheden en het opstellen en bewaken van de jaarlijkse begroting en jaarrekening volgens de richtlijnen van de Zonnebloem
 Het uitvoeren van de daaraan gerelateerde administratieve werkzaamheden
 Het voorbereiden en bijwonen van vrijwilligers- en bestuursvergaderingen
 Het coördineren van de jaarlijkse lotenverkoop
 Het (eventueel) aanvragen van subsidies
 Het meedenken bij het ontwikkelen van het (afdelings)beleid

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Vrijwilligers gezocht voor op de woongroep

Organisatie: Rivas zorggroep Papendrecht

Omschrijving:

Voor locatie de Waalburcht en de Markt:

Vindt u het leuk om samen met een beroepskracht bewoners een gezellige morgen te bezorgen? Dan is dit wellicht de vacature voor u!
We zoeken een vrijwilliger die kan helpen bij diverse werkzaamheden, zoals het verzorgen van een kopje koffie, hulp kan bieden bij de broodmaaltijd en het ontplooien van een activiteit.

Voor de locatie de Markt gaat het specifiek om aandacht geven aan de bewoners en op de vrijdagmorgen en een warme maaltijd koken in de huiskamer.

De groep bestaat uit ongeveer 7 personen per huiskamer.

Elke woongroep bestaat uit 2 huiskamers waarbij we 3 woongroepen hebben voor PG bewoners, dit zijn mensen met een vorm van dementie. We hebben ook 2 woongroepen voor somatiek, dit zijn bewoners die een lichamelijke beperking hebben.

Sector: Verpleeg- en verzorghuizen, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Vrijwilligers gezocht voor dagbesteding

Organisatie: Rivas zorggroep Papendrecht

Omschrijving:

Vindt u het leuk om samen met een beroepskracht bewoners een gezellige morgen te bezorgen? Dan is dit wellicht de vacature voor u!
We zoeken een vrijwilliger die van 9.30-13.30 kan helpen bij diverse werkzaamheden, zoals het verzorgen van een kopje koffie, hulp kan bieden bij de broodmaaltijd en het ontplooien van een activiteit. De groep bestaat uit ongeveer 8 personen. Het merendeel van deze bezoekers zijn bewoners van de PG afdeling en speelt zich af in de ruimte genaamd het Labyrinth. Op de PG afdeling verblijven bewoners die een vorm hebben van dementie.

Sector: Verpleeg- en verzorghuizen, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Activiteitenvrijwilliger voor mensen met een beperking

Organisatie: WoonCadans

Omschrijving:

We zijn op zoek naar een vrijwillig(st)er (liefst tussen de 25 en 50 jaar ivm de leeftijd van de doelgroep) die bij diverse activiteiten aan zou kunnen schuiven zoals koken, bakken, bakje koffie drinken met iemand, knutselen, zwemmen, spelletjesavond, kookclub, dagjes weg, mee naar de bioscoop, wandelen etc. Dit kan in groepsverband zijn, maar ook individueel.

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

Vrijwilliger onderhoud speeltuinvereniging

Organisatie: Speeltuinvereniging de Wip Wap

Omschrijving:

We zijn in het voorjaar 2020 weer op zoek naar handige vrijwilligers, die het leuk vinden een steentje bij te dragen om onze speeltuin veilig en opgeruimd te houden, zodat het een prettige spelplek voor kinderen is. Uw werkzaamheden bestaan uit het 's morgens (tijdens seizoen) nalopen van de speeltuin op achter gelaten vuil, onderhoud terrein, bijv. gras maaien enz. Onderhoud aan gebouw en speeltoestellen.

Sector: Kinderen/onderwijs/Jeugd, Sport/recreatie

Lees meer...

Conciërge

Omschrijving:

Ondersteunen van leerkrachten op de gebieden: kopiëren, klaarzetten meubilair, uitpakken bestellingen, koffie en thee verzorgen etc. en het ondersteunen van de directie: ontvangen bezoekers, kleine onderhoudswerkzaamheden, etc

Sector: Kinderen/onderwijs/Jeugd

Lees meer...

Handige harrie's M/V

Organisatie: Stichting Repair Café Papendrecht

Omschrijving:

Wij zoeken gemotiveerde vrijwilligers voor het repareren van fietsen, het behandelen van problemen met computers, slijpen messen, herstellen/naaien kleding. En ook handige mensen voor het herstellen van allerlei huishoudelijke apparaten. Binnen een al bestaand gezellig en goed functionerend team.

Sector: Belangen/Emancipatie, Openbare dienst-verlening, Zorg/dienst/hulpverlening

Lees meer...

TSO overblijf vrijwilliger

Organisatie: WASKO kinderopvang

Omschrijving:

Op verschillende scholen organiseert Wasko dagelijks het overblijven. Hiervoor zoeken we enthousiaste overblijfkrachten om de schoolkinderen gezellig aan tafel een boterham bij ons te laten eten. De dagen zullen in overleg afgestemd worden. Als vrijwilliger begeleid je samen met de pedagogisch medewerker de kinderen tussen de middag. Daarnaast help je de kinderen in hun ontwikkeling door hen onder andere te stimuleren in het samen spelen en delen met andere kinderen.

Sector: Kinderen/onderwijs/Jeugd

Lees meer...
51 - 60 / 98 vacatures
mensen