Vrijwilliger inloopspreekuur Sociaal Raadslieden

Organisatie: Sterk Papendrecht

Plaats: Papendrecht

Website: www.sterkpapendrecht.nl

Omschrijving functie:

Voor ondersteuning van de sociaal raadsvrouw is Sterk Papendrecht op zoek naar een vrijwilliger voor het inloopspreekuur Sociale Raadslieden. Voornamelijk komen er mensen met vragen over brieven, minimaregelingen en formulieren.

Doelstelling organisatie:

Sterk Papendrecht is er voor inwoners die ondersteuning nodig hebben. U kunt bij ons terecht met alle vragen waar u in het dagelijks leven tegenaan loopt. Bijvoorbeeld over opvoeding, gezondheid, zorg, dagbesteding, werk en inkomen, zelfstandig wonen, financiën, vervoer, ondersteuning voor mantelzorgers, uw gezin of relatie.

Heeft u geen behoefte aan ondersteuning, maar wilt u iets doen? Bijvoorbeeld vrijwilligerswerk, maar weet u niet precies wat en waar, ook dan bent u van harte welkom bij Sterk Papendrecht.

Eisen functie:

  • goede beheersing van de Nederlandse taal, schriftelijk en mondeling
  • affiniteit met formulieren en administratie
  • goed kunnen werken op de computer
  • goed met mensen kunnen omgaan

 

Beschikbaarheid:

Als vrijwilliger bemant u twee dagdelen per week het inloopspreekuur. De werktijden zijn van 9.00-12.30 uur of 13.00-17.00 uur. Vanwege de continuïteit van het werk is het belangrijk dat de vrijwilliger ook in de schoolvakanties aanwezig kan zijn en bereid is om het werk minimaal een jaar te verrichten.

Voorzieningen voor vrijwilligers:

  • Vrijwilligerscontract
  • Begeleiding
  • Scholing

Overige informatie:

De vrijwilliger werkt onder coördinatie van de sociaal raadsvrouw. U kunt rechtstreeks reageren op deze vacature en zien graag uw CV bijgesloten.

Sector: Zorg/dienst/hulpverlening


Reageren op vacature
mensen