Vrijwilliger sociaal huisbezoek: FF wat anders

Organisatie: BWI Papendrecht

Plaats: Papendrecht

Website: www.bwi-papendrecht.nl

Omschrijving functie:

Bij onze dienst "Effe wat anders" gaat u een sociale visite afleggen bij iemand thuis. Mensen die u gaat bezoeken hebben zelf een klein tot zeer klein sociaal netwerk en hebben behoefte aan een leuk contact. U kunt bijvoorbeeld samen koffiedrinken, een spelletje doen, een wandeling maken, samen boodschappen doen of samen naar de apotheek etc.

Doelstelling organisatie:

De Brede Welzijnsinstelling (BWI) Papendrecht kan bij de zorg voor elkaar van dienst zijn, door aan te moedigen om uw eigen mogelijkheden en eigen kracht zoveel mogelijk te benutten. Wij willen in het bijzonder kwetsbare burgers stimuleren om een zelfstandig leven te leiden, problemen op te lossen, maar ook om actief onderdeel te zijn (en blijven) van de samenleving. Dat doen wij zeker niet alleen. Wij werken nauw samen met andere organisaties die in Papendrecht actief zijn. Zo wordt het mogelijk om mensen en organisaties bij elkaar te brengen.

Eisen functie:

U bent sociaalvaardig en u heeft affiniteit met volwassenen en/of ouderen. U bent geduldig en laat mensen in hun waarde. Het is belangrijk dat u niet te veel verwachtingen heeft. De sociale huisbezoeken zijn met name bedoeld voor de gezelligheid en een ontspannen gesprek. Bereid een verklaring omtrent gedrag (VOG) aan te vragen, kosten worden vergoed

Beschikbaarheid:

Zo spoedig mogelijk

Voorzieningen voor vrijwilligers:

Vrijwilligerscontract 

Sector: Belangen/Emancipatie, Sport/recreatie, Zorg/dienst/hulpverlening


Reageren op vacature
mensen