Vrijwilliger voor het geven van naailessen

Organisatie: Bij Bosshardt Papendrecht

Plaats: Papendrecht

Website: www.legerdesheils.nl/bij-bosshardt

Omschrijving functie:

We zoeken -naast onze vaste vrijwilligster- een vrijwilligster die naailessen wil geven, stevig in haar schoenen staat en zelfstandig op een groep kan staan. Ze hoeft geen coupeuse te zijn, maar ervaring hebben om met patronen te werken is wel fijn.

Doelstelling organisatie:

Bij 'Bij Bosshardt' kunnen buurtbewoners terecht voor een praatje, een kop koffie of thee en leuke activiteiten. Wat Bij Bosshardt uniek maakt, is dat buurtbewoners zelf aangeven aan welke activiteiten zij behoefte hebben en de ruimte krijgen om de activiteiten zelf te organiseren. Ook de tweedehands kledingwinkel - gerund door enthousiaste vrijwilligers uit de buurt - maakt deel uit van het buurtsteunpunt.

Eisen functie:

We zoeken iemand die bereid is om op donderdagen (9.00-12.30 uur) in de periode van okotber t/m april samen met onze vaste vrijwilligster naailessen te geven aan een gemengde doelgroep van mensen. Soms zijn er wat taalproblemen of is er sprake van een verstandelijke/psychische beperking. We zoeken iemand die flexibel, geduldig, betrouwbaar is en stevig in haar schoenen staat. Tevens zou het bijhouden van de boekhouding tot haar taken behoren. U bent bereid een verkalring omtrent gedrag (VOG) aan te vragen. Vanuit het Leger de Heils wordt van u verwacht wel een christelijke identiteit te kunnen onderschrijven. (Gezien de achtergrond problematiek en samenstelling va de doelgroep, gaat onze voorkeur uit naar een vrouw)

Beschikbaarheid:

Op donderdagochtend (9.00-12.30 uur) in de periode van okotber t/m april

Voorzieningen voor vrijwilligers:

Vrijwilligerscontract

Proeftijd in maanden

Reiskostenvergoeding

Sector: Belangen/Emancipatie


Reageren op vacature
mensen