Proeverij van Sport, Cultuur en Welzijn

Vooraankondiging
"de Proeverij"

Interactieve informatiemarkt voor sport, cultuur en welzijn Papendrecht

 
Op zaterdagmiddag 28 september organiseren wij een feestelijke informatiemarkt waarop verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties zichzelf kunnen presenteren aan een breed publiek. De markt vindt plaats op het Marktplein en biedt uw organisatie de mogelijkheid enthousiaste leden en/of vrijwilligers te werven. Ook kunnen deelnemers zich met hun activiteiten presenteren door middel van een kraam, demonstratie en/of optreden. Daarnaast is het natuurlijk dé plek om te werken aan uw netwerk.
 
Meedoen aan deze markt biedt uw organisatie veel voordelen:

-Gratis promotie van uw organisatie op 14.000 adressen in Papendrecht.
-Netwerken met Papendrechtse maatschappelijke organisaties (sport, cultuur, muziek en welzijn).
-U plant zelf de inhoud van uw presentatie op die dag.
-Het vrijwilligerspunt zorgt voor publiciteit, faciliteiten en publiekstrekkers.
-Én uiteraard de mogelijkheid om nieuwe leden en/of vrijwilligers te werven.
 
Bent u enthousiast en wilt u zich als organisatie alvast opgegeven als deelnemer aan deze interactieve informatiemarkt, dan kunt u zich opgeven door een mailtje te sturen naar vrijwilligers@sterkpapendrecht.nl

Deelname is gratis en op het Marktplein is voldoende ruimte waar demonstraties e.d. kunnen worden gegeven. Hoe interactiever de markt, hoe leuker het is voor bezoekers. 

Heeft u suggesties over de verdere invulling van de markt of wilt u meedenken met de organisatie van de de markt, laat het ons weten. Uw ideeën zijn van harte welkom. Neem contact met Judith van Gulik/ Pauline van der Kraan via vrijwilligers@sterkpapendrecht.nl.

 

mensen